Jabolko.org
  • Domov
  • Novice
  • Mac
  • iPhone / iPod
  • iPad
  • Šnelkurs
  • Forum

Apple uporabniki Slovenije

Združenje uporabnikov tehnologij podjetja Apple

Twitter_sidebar Facebook_sidebar Rss_header
  • Registriraj se!
  • Prijava
  • Seznam forumov ‹ iPhone, iPod ‹ Nadgradnje, Jailbreak in ostale nastavitve

baterija

Diskusije, obvestila in izkušnje o nadgradnjah, tehnikah odklepanja in jailbreakanja ter ostalih nastavitvah.
Napiši odgovor
3 prispevkov • Stran 1 od 1

baterija

OdgovorNapisal/-a matjaz28 » 05 nov 2012, 15:22

Lep pozdrav.
Imam Iphone 3gs in sem ga predkratkim nadgradil z IOS6 programsko opremo. Zdaj pa opažam, občutno povečano kurjenje baterije. Je še kdo to opazil? Je težava rešljiva?
Hvala za odgovor.
matjaz28

• Pošlji e-mail matjaz28
Na vrh

Re: baterija

OdgovorNapisal/-a Goranchek » 05 jan 2013, 21:09

Žena ima 3Gs jaz pa 4S in oba imava 6.0.1 verzijo....baterijo sprazni nenormalno hitro. Če izklopiš 3G je pa čisto druga pesem.....samo ne vem zakaj bi imel pameten telefon in plačeval ne vem kakšen velik prenos podatkov in imel izklopljen 3G. Katastrofa od Appla...neka svetovna firma in vsi pametni ko da ne recem kdo....a ne znajo nardit softwera ki nebo žrl baterije....če na 6.1 zadeva ne bo popravljena se poslavljam od 4S in nasploh od appla....
Goranchek

• Pošlji e-mail Goranchek
Na vrh

Re: baterija

OdgovorNapisal/-a MaXx » 06 jan 2013, 13:06

Goranchek je napisal/-a:Žena ima 3Gs jaz pa 4S in oba imava 6.0.1 verzijo....baterijo sprazni nenormalno hitro. Če izklopiš 3G je pa čisto druga pesem.....samo ne vem zakaj bi imel pameten telefon in plačeval ne vem kakšen velik prenos podatkov in imel izklopljen 3G. Katastrofa od Appla...neka svetovna firma in vsi pametni ko da ne recem kdo....a ne znajo nardit softwera ki nebo žrl baterije....če na 6.1 zadeva ne bo popravljena se poslavljam od 4S in nasploh od appla....

Na koliko časa pa polniš baterijo, da je taka katastrofa? Na vsake par ur ali enkrat dnevno?
Pri nama je situacija malce drugačna, sam imam 4S, žena pa 4ko in glede na to, da sam telefon, dnevno, uporabljam nenormalno veliko (maili, klici, ogromno klicev, igre, FB, foto ...), ga moram zvečer, logično, napolniti. Saj mi povprečno ostane 20-25% baterije. Stalno imam vklopljen 3G, WLAN in BT, vse kar sem si izklopil so "push" notification-i in e-mail-i. ... in ker mi je čez dan tako dobro služil, mu zvečer z veseljem privoščim polnjenje.

Žena po drugi strani telefon uporablja čez dan za kakšen klic, kakšno fotografijo in mogoče FB in pravi, da ga mora napolniti vsake 2-3 dni. Stalno ima vklopljen BT ( povezava v avtu), WLAN in 3G.

Kar meni mogoče malo pomaga je aplikacija Battery Doctor Prohttps://itunes.apple.com/us/app/battery-doctor-pro-max-your/id340171033?mt=8, katero vsake toliko časa poženem ob polnjenju. Primer: včeraj zvečer sem imel 1%, ga priklopil na omrežje, pognal aplikacijo. Danes ob 9h zjutraj sem ga izklopil iz omrežja, imel že nekaj klicev, baterija je še vedno na 100%.

Poanta vsega tega je, da je poraba baterije, pri katerem koli pametnem telefonu, premo sorazmerna z samo količine uporabe. Pika !
Uporabniški avatar
MaXx

• Pošlji e-mail MaXx
Na vrh

Napiši odgovor
3 prispevkov • Stran 1 od 1

Vrni se na Nadgradnje, Jailbreak in ostale nastavitve

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ostalo

• Seznam forumov • Pomoč • Ekipa • Zbriši vse piškotke
© 2010 Jabolko.org. Forum poganja phpBB