Še en veliki šalabajzer servis mobi-Com ki se nahaja v LJ v glavnem sem mu nesel na popravilo iPhone 4 32g drugi dan me obvestijo da telefona ni možno popraviti ni mi preostalo drugega kot, da telefon prodam preko foruma www.jabuk.si uporabniku, ki me je drugi dan klical, da je telefon popravil v 5tih minutah.
Ko sem kontaktiral uporabnia ocnop ki se na zgoraj omenjenem forumu oglašuje kot zaupanja vreden uporabnik mi je napisal sledeče....
Pozdravljen DeJc0,
Nevem od kje ti ideja, da se telefona ne da popraviti, res pa je da ti mi telefona nismo popravljali. Razloga zakaj, ti nismo dolzni razlagati, enostavno nam vcasih ekonomska racunica tako nanese.
Z vsako stranko korektno komuniciramo, sodelujemo in skrbimo da nimajo nobenih stroskov z nami v kolikor ni govora o uspesno opravljenem delu.
Seveda ima vsakdo pravico do svojega mnenja, tako da spostujem tudi tvojega. Like
Lep pozdrav,
V glavnem me je ta šalabajzer oškodoval za 160€ odsvetujem kakrešen koli opravek znjim ker človek res laže po vrhu vsega pa je nepošten in zavaja stranke od tukaj poudarek kak ga skrbi za stranke ŠALABAJZER DA MU NI PARA.